Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: incerc sa trec peste asta.
 Mesaj Scris: Mie Iul 08, 2009 7:57 pm 
Neconectat
Putin frustrat

Desi treaba este deja consumata, am deschis topic-ul pentru a ma lamuri si eu cu treaba, si pentru ca nu a fost inca nici un topic aici să dau eu startul.

Ok, despre ce este vorba, anul trecut in vara m-am intalnit cu o tanara domnisioara, am lucrat in curtea ei, o vedeam zilnic (desi sunt genul ice, adica pentru mine fiecare fata inseamna doar 1 noapte, nimic mai mult)
Ea a fost diferita, mi-a placut foarte mult, logic ca am incercat sa o "combin" Dar nu stiu de ce, sau cum ea a ales bani (avea un prieten in america cica, cu bursa acolo etc..) am fost putin disperat in acele momente va zic sincer, adica nu m-au interesat alte fete nimic nimic, am vrut sa fiu cu ea, pe scurt o zic am iubito, acum a trecut.... Dar totusi uneori mă mai gandesc la ea, poate ar fi fost bine pentru viata mea daca eram cu ea.

Sincer sa fiu de o perioada caut si eu ce cauta toti "iubirea" la o fata, adica sa fie alaturi de mine, si eu de ea logic... Desi am doar 19 ani am avut pana acum cateva luni mai precis inainte de craciun o viata sex-uala destul de activa (sa zic asa cam toate curve** ce se gaseau pe aici, fete care vor sex doar pentru o noapte) si m-am saturat, iar acum ma prin iar gand-urile pentru fata acea.
Ce asi putea face?
Sa caut in alta parte ?

Sus 

Subiectul mesajului: Re: incerc sa trec peste asta.
 Mesaj Scris: Vin Iul 10, 2009 4:28 am 
Neconectat
Oarecum frustrat

M-ai terminat cu "genu ice" asta al tau. Sa cad de pe scaun nu altceva.
Acuma sa dam si cu sfatu'........ Aparent tu cauti acuma ceva de trei stele, ca de doua te-ai saturat. Io zic ca cel mai bine pentru un tanar de calibrul tau, cu un vocabular atat de frumos, vadind niste preocupari mai intelectuale decat ar arata varsta, ar fi sa te "combini" cu vecina de peste gard ( vezi sa nu fie ruda de primul grad, verisoara de-a doua mai merge) si sa turnati vreo 8-9 copii pana la 30 de ani, bineinteles dupa ce "ati dat lovitura" ( un credit "monstru" luat dupa o intrebare de genu "doamna, cat as putea sa iau MAXIM cu salariul asta?" ). Copiii aia nu tre sa mearga la scoala ca sa ajunga sa scrie asa frumos ca tine pe "frustrati.ro", asta poti sa ii inveti si acasa. Si o sa ramai fericit pana la adanci batraneti.
Mai ai varianta de incadrare in "generatia emo" din care faci parte doar cu varsta pana acuma, si sa recurgi la o lama fina. Tine minte, taietura trebuie sa fie in lungul venei, nu de-a latul. Fii "tru" !

Sus 

Mesaj Scris: Vin Iul 10, 2009 4:39 am 
Neconectat
Oarecum frustrat

Sa nu uit... Uite si sfat pentru agatat gagici d-astea mai "pretentioase". Incearca clasicul "Hai få-n fân!". Daca nu merge, o lovitura dupa cap e oricand la indemana. Gandeste-te asa: Ce ai de pierdut? Tu iti faci oricum bucuria. Daca nu spune la nimeni, ramane micul vostru secret , iar daca e d-aia plangacioasa si toarna, in cel mai rau caz stai cativa ani cu mancare si cazare pe banii statului, mai nou si cu internet , deci poti sa iti plangi frustrarile in continuare si de acolo.
Spor la agatat!

Sus 

Mesaj Scris: Vin Iul 10, 2009 5:53 am 
Neconectat
Putin frustrat

sa sar si eu cu sfaturile. fiind tot om de la tara, poate inteleg mai bine prin ce treci.
1. probabil "tanara domnisoara" l-a ales pe tipul cu bursa din america pentru ca stia sa vorbeasca si sa scrie, asa ca daca vrei sa ai succes la astfel de fete, poti sa incepi sa studiezi.
2. partea cu "genu ice" este fenomenala. ti se potriveste perfect: baiatul cu nevoi, incapabil sa participe la o discutie, trebuie sa se multumeasca cu ceea ce gaseste; si cum nu poate recunoaste ca nu este "potent pentru o relatie serioasa" se declara "genu ice".
asa ca, urmeaza sfatul de la punctul 1.
3. sfatul unui taran autentic pentru un taran ce se vrea cool, este "lasa-te de abureli"!

gheorghe,
un taran dezamagit de "confratii lui"

Sus 

Mesaj Scris: Vin Iul 10, 2009 9:33 pm 
Neconectat
Putin frustrat

Inca imi dau palme, ma ciupesc de obraz si nu cred ca asa ceva este adevarat. Sa visezi tu, fata natanga ce esti, la un pampalau plecat in America sa invete. Pai langa tine aveai taurul comunal. Plangea la usa ta Fat Frumos cu palosu' gros, insensibila si nesimtita ce esti... Puteai avea ce n-a avut Parisu'...(hmmm, deci pana la urma la francezi mai intalnesti si surprize placute). Incredibil! Senzational! In direct si inregistrat numai la noi puteti intalni asa ceva.

Pentru UIVECO: De ce inveti baiatul la metode asa barbare... La tara este mult mai facila intrebuintarea unei adevarate prietene a barbatului: un animal domestic, membru a subordinului Ruminantia, rumegătoarele, familia Bovidae (cum zice la wiki) - vaca. Dar atentie mare!!! Metoda corecta este de a sapa mai intai o gropita pentru a aduce vaca la nivelul dorit. Nu ca nepriceputii aia de se urca ei pe scaunel si apoi se dezechilibreaza si cad si isi rup o coasta si ajung la spital si apoi scrie la ziare de ei...

Sus 

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ]