Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: manelistele imi fac de ciuda.
 Mesaj Scris: Dum Iul 05, 2009 6:48 pm 
Neconectat
Putin frustrat

Sunt putin frustrat din cauza fetelor maneliste, de ce ? pentru ca nu au un vocabular sa zice`m asa civilizat, iar apoi cand vorbesc cu o manelista, zici ca asi vorbi cu un tigan care vrea sa ma combine :( nu mai suport :((

Sus 

Subiectul mesajului: Re: manelistele imi fac de ciuda.
 Mesaj Scris: Mie Iul 08, 2009 10:48 am 
Neconectat
Oarecum frustrat

E pentru prima oara cand aud pe cineva plangandu-se de "maneliste" :lol:
Pe de alta parte, rdt, la ce te asteptai din partea unor indivizi care asculta toata ziua guta, salam si alte alea :D indiferent carui sex apartin. Cica se facuse un studiu la un moment dat din care reiesise ca manelele nu prea iti pun mintea la contributie si de asta place la mase, nu trebuie sa gandesti prea mult, mai un offffffffffff viata mea, mai un ma iubeste femeile, dusmanii ma omor, bla, bla si gata isteria.

Sus 

Mesaj Scris: Mie Iul 08, 2009 7:25 pm 
Neconectat
Putin frustrat

Ascult si eu o manea de la adrian minune, Dar este o manea din 2004 (vremuri foarte bune in viata mea, sunt asa putin sufletist) Dar imi e scarba cand il vad pe ***** ca merge prin faţa casei cu masina, in viteza a 2-a incet cu geam-urile deschise si manele la maxim.

Iar cat despre fete....e ok sa asculti manele, dentata ce nu demonstrezi ca esti manelista, genul acela tampit .

Sus 

Mesaj Scris: Vin Iul 10, 2009 6:25 am 
Neconectat
Putin frustrat

mai zic ceva de scrisul tau criminal, rtd? n-are rost, nu?

manuela, cum sa spui ca mihai margineanu canta manele? am auzit ca nu... dar fie...

2004, ce an... ce vrenuri frumoase! esti mai sufletist! vai tie!

nu-ti plac manelistele! dar manelistii da, ei au un vocabular mai bogat, mai elevat...
si va sa zica asculti doar o manea, o singura manea, si aia din 2004. in rest ce asculti? chiar sunt curios. prezinta-ne colectia ta!

un gheorghe foarte curios

p.s. atata timp cat vom discuta despre prostia asta numita manele, ele vor exista. schimbati subiectul, consumam prea mult spatiu cu subiectul asta.

Sus 

Mesaj Scris: Vin Iul 10, 2009 6:43 am 
Neconectat
Oarecum frustrat

Io nu inteleg ce aveti voi cu astia de asculta manele. Pe bune. Ce deranjeaza mai exact? E ceva atat de ciudat ca muzica de le place lor nu va place si voua? Sau va deranjeaza pur si simplu ca volumul este prea catre maxim si va forteaza si pe voi sa ascultati? Ca daca e asa, mai stiu si pe altii carora trebuie sa le faca observatii colegii ca pe muzica lor din casti se poate dansa in capatul cel'lalt al salii.....
Nu mai dati cu piatra in gard ca poate va loviti din ricoseu....

Sus 

Mesaj Scris: Vin Iul 10, 2009 9:55 pm 
Neconectat
Putin frustrat

Gata! Am hotarat! De maine ascult numai manele... Deja ma pregatesc, cica trebuie neaparat sa nu imi tai unghia de la degetul mic. Sa o las sa creasca. Cica asa e elegant sa presari sarea pe friptura. Sau sa te scarpini in ureche. Nu stiu in ce ordine trebuie facuta asta, dar o sa intreb pe hi5.

Pentru manuela: Ai pus afis afis publicitar cu frustratii langa sediul 0tv? Mai ca te-as banui ca procedezi ca nenea Danut si inventezi din cand in cand un personaj "pitoresc". In curand si Elodia? :lol:

Vai ce idei incep sa imi vine. Trebuie sa nu mai stau noaptea treaz. Daca mai e deschis la non-stop, mi-as lua ceva impotriva setei, si poate am noroc si de ceva cu **, mai stii? :D

Sus 

Mesaj Scris: Dum Iul 12, 2009 7:15 am 
Neconectat
Putin frustrat

OFF: manuela, da un premiu, frustratul forumului, castigator fara intrebari suplimentare: GHEORGHE.
ON: manelistele nu trebuiesc vorbite de rau, au cateva "defecte", cedeaza repede, exploateaza-le mai bine:)

Sus 

Mesaj Scris: Dum Iul 12, 2009 12:53 pm 
Neconectat
Putin frustrat

gheorghe, gg, tine-o tot asa, fi tu cel mai batran si mai destept, dar cel putin faci bine si ma lasi in pace, ok ? Am problema cu limba romana, DA? asa este o problema a ta personala, am acceptat ca in vre-o 2-3 posturi t-ai bagat cu comentari peste mine, e ok... nu am comentat nimic, dar deja devi stresant, Care e problema ta ?

Sa nu uit sa iti zic, eu nu stiu sa scriu corect, dar tu nu sti sa citesti din cate se vede, rtd ? :|

Sus 

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ]