Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: fitze de oras
 Mesaj Scris: Dum Iul 05, 2009 6:54 pm 
Neconectat
Putin frustrat

Vai, vai si inca odata vai, am un coleg de la oras (eu find de la tara) este genul acela cu parul intins, fitze de oras, ma dispera zilnic, nu il mai suport pur si simplu, sunt genul care ii place sa se inbrece bine, dar el mereu se leaga de mine "Cum iti ie freza" Cum iti ie x si nu il mai suport ce sa fac ?

Sus 

Subiectul mesajului: Re: fitze de oras
 Mesaj Scris: Vin Iul 10, 2009 6:41 am 
Neconectat
Putin frustrat

pai, in primul rand invata gramatica
apoi, intrebare, te simti amenintat? iti simti locul amenintat? probabil fetele se uita mai degraba la un baiat ingrijit decat la unul ce nu vorbeste corect. asta e! pune mana pe carte!

Sus 

Mesaj Scris: Vin Iul 10, 2009 8:28 am 
Neconectat
Oarecum frustrat

Hai ma Gheorghe lasa prostiile. Chiar crezi ca la aia se uita femelele? Io zic ca Becali ar putea avea 90% din gaigcile din tara asta. Si sigur nu vorbeste corect. Daca vrei sa ai succes la pitipoance, pune mana si castiga la loto, sau fura de undeva o desaga cu galbeni. Aia e solutia.

Sus 

Mesaj Scris: Vin Iul 10, 2009 8:53 pm 
Neconectat
Putin frustrat

Parca imi inchipui si ce spune colegul de la orasean despre rdt:
Citat:
am un coleg de la tara (eu find de la oras) este genul acela cu parul intins, fitze de taran, ma dispera zilnic, nu il mai suport pur si simplu... mereu se leaga de mine: Cum iti ie freza etc...

Eu cred ca de fapt voi doi semanati mult, rdt. Sunteti chiar identici si de aceea nu prea aveti loc unul de altul. Care e maneaua preferata a colegului tau?
Nu te lasa mai prejos. Data viitoare cand te intreaba cu freza, tu contra-ataci puternic: Il intrebi cand a fost ultima oara la femei. Se stie ca astia de la oras nu prea sunt asa virili ca cei de la tara...Si neaparat sa i-o pui cu voce tare si de fata cu colegii. Intrebarea, desigur.
Ufff... gata... ma duc sa iau bilet la loto, ca presimt io asa ca castig de data asta :D
Pitzipoancelor, j'arrive!!!!!

Sus 

Mesaj Scris: Dum Iul 12, 2009 12:59 pm 
Neconectat
Putin frustrat

Dl profesor de romana, Nu ma simnt amenintat de el in nici un punct de vedere zis de tine, dar devine stresant sa auzi zilnic aceasi prostie, cat despre replica mea, Logic ca ii mai zic si eu una alta, dar ma plictisesc mai rapid ca el.

Posibil sa fie asa cum zice Marar Verde, semânam la gandire, si de asta ne certam mereu...

Sus 

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ]