| Autor |
Mesaj |
|
hbunny
|
Subiectul mesajului: Sunteti superstitiosi? Scris: Joi Mai 07, 2009 6:45 pm |
|
 |
| Frustrat nou |
|
Credeti ca o sa va mearga rau, daca va iese pisica neagra in cale sau daca treceti pe sub o scara? Daca da, cum reactionati intr-o astfel de situatie, sunt aceste momente motive de frustrare? 
|
|
 |
|
 |
|
UIVECO
|
Subiectul mesajului: Re: Sunteti superstitiosi? Scris: Lun Mai 11, 2009 5:12 am |
|
 |
| Oarecum frustrat |
|
|
E groaznic. Cel mai rau e cand am cate un vis d-asta, gen sobolan mort in lingura intoarsa. Ma da peste cap complet. Sunt frustrat zile in sir, pentru ca stiu ca inseamna ceva groaznic. Dar groaznic. Si cum nu stiu sa traduc....ma frustrez pe mine de tot. Cu pisica neagra de iti taie calea....deja e ceva aparte. Daca mi se intampla deja tre sa respir in punga de frustrare. Deja m-am frustrat complet numai scriind despre asta. Gata, nu mai stiu ce sa fac. Sunt prea FRUSTRAT.
|
|
 |
|
 |
|
rdt
|
Subiectul mesajului: Re: Sunteti superstitiosi? Scris: Mie Iul 08, 2009 7:59 pm |
|
 |
| Putin frustrat |
|
|
Nu cred in asa ceva, nici odata nu am crezut, si nici nu voi crede, daca chiar se intampla sa treaca o pisica neagra in faţa mea si dupa se intampla ceva rau, asta e din pura coincidenta.
|
|
 |
|
 |
|
lumylumy
|
Subiectul mesajului: Re: Sunteti superstitiosi? Scris: Dum Noi 15, 2009 9:29 am |
|
 |
| Frustrat nou |
|
|
eu cred ca superstitiile se indeplinesc atunci cand crezi cu convingere in ele...daca stai cu gandul ca se va intampla cv rau daca treci pe sub scara...sau ca te certi daca scapi piper pe jos e normal sa se intample cv...exemplu:scapi piperul pe jos...tu nu crezi in chestia asta,dar cel de langa tine da...si el o sa zica: vaiiiii!o sa fie o cearta...da-i repede cu sare!...iar tu care nu crezi vei zice :astea-s prostii!ca nu va fi nicio cearta... iar cel de langa tn te va contrazice si tu pe el pana veti isca intr-adevar o cearta si veti spune ca e din cauza ca a cazut pieprul pe jos si e o superstitie implinita
|
|
 |
|
 |
|
manuela
|
Subiectul mesajului: Re: Sunteti superstitiosi? Scris: Mar Ian 26, 2010 2:35 pm |
|
 |
| Oarecum frustrat |
|
foarte adevarat  lumylumy scrie: eu cred ca superstitiile se indeplinesc atunci cand crezi cu convingere in ele...daca stai cu gandul ca se va intampla cv rau daca treci pe sub scara...sau ca te certi daca scapi piper pe jos e normal sa se intample cv...exemplu:scapi piperul pe jos...tu nu crezi in chestia asta,dar cel de langa tine da...si el o sa zica: vaiiiii!o sa fie o cearta...da-i repede cu sare!...iar tu care nu crezi vei zice :astea-s prostii!ca nu va fi nicio cearta... iar cel de langa tn te va contrazice si tu pe el pana veti isca intr-adevar o cearta si veti spune ca e din cauza ca a cazut pieprul pe jos si e o superstitie implinita
|
|
 |
|
 |
|