Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Prima pagină » Frustrari Existentiale » Vineri, 13

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Sunteti superstitiosi?
 Mesaj Scris: Joi Mai 07, 2009 6:45 pm 
Neconectat
Frustrat nou

Credeti ca o sa va mearga rau, daca va iese pisica neagra in cale sau daca treceti pe sub o scara? Daca da, cum reactionati intr-o astfel de situatie, sunt aceste momente motive de frustrare? :)

Sus 

Subiectul mesajului: Re: Sunteti superstitiosi?
 Mesaj Scris: Lun Mai 11, 2009 5:12 am 
Neconectat
Oarecum frustrat

E groaznic. Cel mai rau e cand am cate un vis d-asta, gen sobolan mort in lingura intoarsa. Ma da peste cap complet. Sunt frustrat zile in sir, pentru ca stiu ca inseamna ceva groaznic. Dar groaznic. Si cum nu stiu sa traduc....ma frustrez pe mine de tot.
Cu pisica neagra de iti taie calea....deja e ceva aparte. Daca mi se intampla deja tre sa respir in punga de frustrare. Deja m-am frustrat complet numai scriind despre asta. Gata, nu mai stiu ce sa fac. Sunt prea FRUSTRAT.

Sus 

Mesaj Scris: Mie Iul 08, 2009 7:59 pm 
Neconectat
Putin frustrat

Nu cred in asa ceva, nici odata nu am crezut, si nici nu voi crede, daca chiar se intampla sa treaca o pisica neagra in faţa mea si dupa se intampla ceva rau, asta e din pura coincidenta.

Sus 

Mesaj Scris: Dum Noi 15, 2009 9:29 am 
Neconectat
Frustrat nou

eu cred ca superstitiile se indeplinesc atunci cand crezi cu convingere in ele...daca stai cu gandul ca se va intampla cv rau daca treci pe sub scara...sau ca te certi daca scapi piper pe jos e normal sa se intample cv...exemplu:scapi piperul pe jos...tu nu crezi in chestia asta,dar cel de langa tine da...si el o sa zica: vaiiiii!o sa fie o cearta...da-i repede cu sare!...iar tu care nu crezi vei zice :astea-s prostii!ca nu va fi nicio cearta... iar cel de langa tn te va contrazice si tu pe el pana veti isca intr-adevar o cearta si veti spune ca e din cauza ca a cazut pieprul pe jos si e o superstitie implinita

Sus 

Mesaj Scris: Mar Ian 26, 2010 2:35 pm 
Neconectat
Oarecum frustrat

foarte adevarat :lol:

lumylumy scrie:
eu cred ca superstitiile se indeplinesc atunci cand crezi cu convingere in ele...daca stai cu gandul ca se va intampla cv rau daca treci pe sub scara...sau ca te certi daca scapi piper pe jos e normal sa se intample cv...exemplu:scapi piperul pe jos...tu nu crezi in chestia asta,dar cel de langa tine da...si el o sa zica: vaiiiii!o sa fie o cearta...da-i repede cu sare!...iar tu care nu crezi vei zice :astea-s prostii!ca nu va fi nicio cearta... iar cel de langa tn te va contrazice si tu pe el pana veti isca intr-adevar o cearta si veti spune ca e din cauza ca a cazut pieprul pe jos si e o superstitie implinita

Sus 

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Prima pagină » Frustrari Existentiale » Vineri, 13