vai, postul tau, este....ceva iesit din comun de interesant, imi place abordarea ta, dar sunt un om (desi tanar) care am trecut prin viaţa, şi am inteles ceva, dejaba ii ajuti ca nu stiu sa multumeasca, ba mai mult te si batjocoresc, am ajutat pe multi, cat pe internet cu ce am putut, cat si in viata de zi cu zi, si nici unul nu a venit sa ma ajute la nevoie, ba mai mult nici macar nu mă mai saluta.
Asta e vorba despre sfarsit-ul din postul tau, eu nu voi ajuta nici odata pe nimeni, cu nimic, doar pentru simplu motiv, Toti sunt pentru ei, si eu voi fi pentru mine să fie sanatosi.
Cat despre alegeri, nu am fost, nu voi merge, nu merita, mie imi este scarba de toata gasca aia de acolo de sus, care vin ti se roaga pentru votul tau si cand sunt acolo arunca cu bani fara sa le pese, ce va ajunge romania in 20 de ani ? cea mai saraca tara din europa. De ce? pentru ca parlamentari cheltuiesc fara sa gandeasca, chiar ma uitam la tv, un director sau ce era cu salar de 400 de milioane lunar (lei vechi) pai... logic ca moare omu de foame daca ala are 400 de milioane salar

in fine, sa fie sanatosi, ce asi vrea sa fac? sa plec de aici cat mai rapid dupa ce ma insor sa fie sanatosi cu tara lor.