Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Aceiasi hoti, avem!
 Mesaj Scris: Mar Iun 23, 2009 8:28 am 
Neconectat
Oarecum frustrat

Cu toate ca au trecut ani buni de la revolutie, inca nu am scapat de personajele care taiau si spanzurau in acea perioada. Acum fac ceva mai mult, fura tot ce prind!

Am avut alegeri peste alegeri si cu toate astea conducatorii nu s-au schimbat, ba am ajuns in situatia in care oamenii descurajati si dezgustati de rezultate au ajuns sa creada cu naivitate in ideea lansata probabil chiar de scumpii nostri guvernanti, ca ar fi mai bine sa nu mergem la vot, ca asa i-am pedepsi, vezi doamne le-am arata noi lor ca nu ii mai vrem. O idee cat de poate de naiva si aberanta! Nu numai ca nu le pasa, dar ei chiar se bucura ca marea majoritate a oamenilor nu merg la vot pentru ca asa raman cu masa de oameni pe care o pot dirija cum vor ei.

Oricum alegerile au trecut si nu prea merita sa ne batem acum capul cu asta, poate ne mai desteptam pana data viitoare, insa ce putem face acum e sa iesim in fata, sa ii promovam pe cei care merita. Crezi ca poti face ceva mai bine? Fa-o! Stii pe cineva care ar putea sa puna lucrurile in miscare? Sustine-l, incurajeaza-l, arata-i ca merita sa incerce sa schimbe lucrurile in mai bine! Stii de vreo actiune care tie ti se pare ca ne ajuta pe noi ca oameni sau popor, nu sta deoparte, implica-te! Orice gest marunt poate schimba cursul lucrurilor, ganditi-va ce ar putea face cateva zeci de mii de fapte bune si din 20 si ceva de milioane cati am mai ramas in tara nu cred ca e asa de mult.

Sus 

Subiectul mesajului: Re: Aceiasi hoti, avem!
 Mesaj Scris: Lun Iul 06, 2009 12:02 pm 
Neconectat
Putin frustrat

vai, postul tau, este....ceva iesit din comun de interesant, imi place abordarea ta, dar sunt un om (desi tanar) care am trecut prin viaţa, şi am inteles ceva, dejaba ii ajuti ca nu stiu sa multumeasca, ba mai mult te si batjocoresc, am ajutat pe multi, cat pe internet cu ce am putut, cat si in viata de zi cu zi, si nici unul nu a venit sa ma ajute la nevoie, ba mai mult nici macar nu mă mai saluta.

Asta e vorba despre sfarsit-ul din postul tau, eu nu voi ajuta nici odata pe nimeni, cu nimic, doar pentru simplu motiv, Toti sunt pentru ei, si eu voi fi pentru mine să fie sanatosi.

Cat despre alegeri, nu am fost, nu voi merge, nu merita, mie imi este scarba de toata gasca aia de acolo de sus, care vin ti se roaga pentru votul tau si cand sunt acolo arunca cu bani fara sa le pese, ce va ajunge romania in 20 de ani ? cea mai saraca tara din europa. De ce? pentru ca parlamentari cheltuiesc fara sa gandeasca, chiar ma uitam la tv, un director sau ce era cu salar de 400 de milioane lunar (lei vechi) pai... logic ca moare omu de foame daca ala are 400 de milioane salar :| in fine, sa fie sanatosi, ce asi vrea sa fac? sa plec de aici cat mai rapid dupa ce ma insor sa fie sanatosi cu tara lor.

Sus 

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ]