Chiar nu stiu sa-ti spun cate. Sute, poate mii. Cel mai groaznic a fost ala cu cea mai grasa dintre seminte, dar de ala v-am povestit deja. Nu vreau sa-mi mai amintesc, ca ma apuca iar frustrarile. Dar au fost multe, daca ma gandesc numai de cate ori am scapat mustar sau ketchup pe piept..... Nu zic de vase sparte sau chiar cana preferata..... Si, daca intrebi in cate am fost "implicat"...eheeeeeeeeeeeeeeee... Se pune ca am fost "implicat" daca am impiedicat "din greseala" pe cineva care aduce un tort bogat in frisca la masa? Aici e de discutat...
La volan nu am facut accidente, dar si acolo am fost implicat in cateva, ca am varsat cafeaua de la Mc Drive pe pres, si un pic si pe bord, de cateva ori chiar si parte din cartofi, desi de aia tin mai bine de obicei. Si cel mai groaznic e cu sosurile alora, ca pateaza naspa rau de tot. Si nu te poti abtine sa nu iei cel putin 3 sosuri de culori diferite, deci iese o nebunie de curcubeu pe camasa.
Si, pentru Grand Finale asa, tocmai am varsat niste Cola pe mine, deci inca un accident pe lista. Nu cred ca se vede , ca e albastru inchis camasa, dar merita mentionat.
of, of UIVECO, lovit mai esti de soarta!
dar si un pic pe langa subiect, lasa lumea sa isi planga pe aici masinile nu semintele grase