Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cate accidente ati avut pana acum?
 Mesaj Scris: Mie Mai 20, 2009 8:14 am 
Neconectat
Oarecum frustrat

Haideti sa facem un mic top :D
In cate accidente ati fost implicati pana acum, indiferent ca voi ati fost la volan sau nu.
Ca sa sparg gheata, 3 mai serioase in care eram eu la volan, 4 mai grave in care nu ma aflam la volan si vreo 4, 5 mai usoare.

Sus 

Subiectul mesajului: Re: Cate accidente ati avut pana acum?
 Mesaj Scris: Mie Mai 20, 2009 12:00 pm 
Neconectat
Oarecum frustrat

Chiar nu stiu sa-ti spun cate. Sute, poate mii. Cel mai groaznic a fost ala cu cea mai grasa dintre seminte, dar de ala v-am povestit deja. Nu vreau sa-mi mai amintesc, ca ma apuca iar frustrarile. Dar au fost multe, daca ma gandesc numai de cate ori am scapat mustar sau ketchup pe piept..... Nu zic de vase sparte sau chiar cana preferata..... Si, daca intrebi in cate am fost "implicat"...eheeeeeeeeeeeeeeee... Se pune ca am fost "implicat" daca am impiedicat "din greseala" pe cineva care aduce un tort bogat in frisca la masa? Aici e de discutat...
La volan nu am facut accidente, dar si acolo am fost implicat in cateva, ca am varsat cafeaua de la Mc Drive pe pres, si un pic si pe bord, de cateva ori chiar si parte din cartofi, desi de aia tin mai bine de obicei. Si cel mai groaznic e cu sosurile alora, ca pateaza naspa rau de tot. Si nu te poti abtine sa nu iei cel putin 3 sosuri de culori diferite, deci iese o nebunie de curcubeu pe camasa.
Si, pentru Grand Finale asa, tocmai am varsat niste Cola pe mine, deci inca un accident pe lista. Nu cred ca se vede , ca e albastru inchis camasa, dar merita mentionat.

of, of UIVECO, lovit mai esti de soarta! :lol:
dar si un pic pe langa subiect, lasa lumea sa isi planga pe aici masinile nu semintele grase :roll:

Sus 

Mesaj Scris: Joi Iun 11, 2009 4:21 am 
Neconectat
Oarecum frustrat

De ce pe langa subiect? Nu era vorba de accidente? Cand eram la volan sau nu? Sunt frustrari soferesti intr-adevar, dar ce, soferilor nu li se intampla sa dea mustarul din hot-dog pe piept? Nu vad nicaieri precizarea daca era vorba strict despre accidente auto sau aviatice.

Am ajuns sa ma cert singur. Oa, cat de frustrat sunt. Aparent tot io am scris chestia aia cu rosu, ca apare tot la Uiveco.

Ba nu , nu tu ai scris.

Cine a zis asta?

Nu stiu.

Terminati cu prostiile!!!

Bine ca esti tu destept....

Deci...ma arunc...Daaa?!

Nuuuuuuu................

Sus 

Mesaj Scris: Lun Iun 22, 2009 7:33 am 
Neconectat
Putin frustrat

Am avut unul acum cateva zile, eu cu bicicleta caruia i s-au stricat franele am intrat intr-o masina care era busita de dinainte si am avut noroc. Nu aveam ce sa busesc la ea :) . Insa mie mi sa strambat roata din fata.

Sus 

Mesaj Scris: Mar Iun 23, 2009 6:53 am 
Neconectat
Oarecum frustrat

fulgerulde10 scrie:
am intrat intr-o masina care era busita de dinainte si am avut noroc. Nu aveam ce sa busesc la ea :) . Insa mie mi sa strambat roata din fata.

:lol: asta e ca "accidentul" meu in care un pieton prea grabit si neatent s-a lovit frontal cu portbagajul masinii mele in timp ce stateam la semafor si tot el era ala suparatul :roll:

Sus 

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ]