|
 |
Frustratii AnonimiFrustrati din Romania intreaga, uniti-va! |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 9 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
manuela
|
Subiectul mesajului: Lacomia, problema romanilor?! Scris: Lun Iun 15, 2009 9:39 am |
|
 |
| Oarecum frustrat |
|
De multe ori m-am gandit ca o scuza pentru ceea ce se intampla in Romania in momentul acesta(relativ spus moment, ca deja au trecut ceva ani buni) e indobitoricea din perioada comunismului si restrictiile legate de dreptul la proprietate. Avusesem chiar unele discutii, unele in contradictoriu, altele nu, cu tot felul de oameni, ba chiar ma impresionase la un moment dat ideea unui om simplu, care le reprosa mai marilor nostri ca fura tot si nu mai fac/lasa nimic si pentru popor. Spunea ca felia e mare si ca daca ar lasa o parte din ea si oamenilor, chiar daca ar fura, tot ar fi de ajuns cat o sa ducem mult mai bine. Ei, acum a venit cineva din afara, care am putea spune ca a fost implicat intr-o gramada de afaceri dubioase, si care ne confirma ca la noi se fura tot: "Problema în România, ca şi în Bulgaria, nu este că se fură, credeţi-mă, căci peste tot se fură un 10%! Chiar şi în Vest. Problema în România şi Bulgaria este că unii încearcă să fure tot, 100%, fără să facă nimic."( Stamen Stantchev) Acum stau si ma intreb, cand am devenit noi un neam de hoti inraiti, nu tratam la nivel de individ, ci de popor? Asa am fost intotdeauna, am devenit pe parcurs, exista vreo posibilitate ca pe viitor sa scapam de naravul asta sau suntem condamnati sa ne furam pe veci singuri caciula(caciulile)?!
|
|
 |
|
 |
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Lacomia, problema romanilor?! Scris: Mie Iun 24, 2009 2:00 pm |
|
 |
| Frustrat nou |
|
|
Exista si o parte buna a lucrurilor : 1. Mai rau nu o putem duce. 2. Pana la urma nu o sa mai aibe nimic de furat.
|
|
 |
|
 |
|
Marar Verde
|
Subiectul mesajului: Re: Lacomia, problema romanilor?! Scris: Vin Iun 26, 2009 10:38 am |
|
 |
| Putin frustrat |
|
Florin scrie: 1. Mai rau nu o putem duce. 2. Pana la urma nu o sa mai aibe nimic de furat. Eu sunt mai optimist din fire: 1. Ba da, se poate si mai rau 2. Ba da, se va gasi totdeauna inca ceva de furat
_________________ Verde, proaspat si aromat... Mmmmm ce gustos !
|
|
 |
|
 |
|
BogdanST
|
Subiectul mesajului: Re: Lacomia, problema romanilor?! Scris: Dum Iun 28, 2009 2:42 am |
|
 |
| Frustrat nou |
|
|
Poporul roman nu a fost niciodata un popor de hoti.Problema,intr-adevar,vine din perioada comunismului,parerea mea,cand omul trebuia sa se multumeasca cu putin din orice.Cand a venit democratia,romanul(politicianul in special)vazandu-se in fata atator bogatii nu si-a putut abtine foamea de averi.Important si crucial in toata povestea asta este ca nici acuma nu se poate abtine.
|
|
 |
|
 |
|
Punct
|
Subiectul mesajului: Re: Lacomia, problema romanilor?! Scris: Dum Iun 28, 2009 4:26 pm |
|
 |
| Putin frustrat |
|
manuela scrie: ...exista vreo posibilitate ca pe viitor sa scapam de naravul asta sau suntem condamnati sa ne furam pe veci singuri caciula(caciulile)?! Exista o posibilitate sa scapam de asta, sau nu stiu exact daca o putem numi posibilitate ci mai degraba, momentul mult asteptat de toata lumea, va veni atunci cand vom incerca sa furam, ca doar asa am fost obisnuiti si, surpriza, NU VOM MAI AVEA CE! Insa, atata timp cat in Romania va fi ceva care se poate fura, se va fura.
|
|
 |
|
 |
|
rdt
|
Subiectul mesajului: Re: Lacomia, problema romanilor?! Scris: Mie Iul 08, 2009 7:23 pm |
|
 |
| Putin frustrat |
|
|
Guvernul, institutile, etc... politia si tot cea ce inseamna ordine in aceasta ţară, ei sunt vinovati, de ce ? ma apuca rasul cand vad la tv, sau ma gandesc va zic sincer. Uite cum stă treaba >
Politia > Prinde hotii > Hotii care fura in valoare de 3-4 mii de euro .
Politia > Justitia de aici > Apleaca capul hotii-lor care fura 30-40 mii de euro ( de ce?, Pentru ca si ei sunt hoti si fura la fel.)
La ce ne plangem, tot ce pute-m noi face (ma referi la cei tineri) este sa crestem, sa ajungem in sistem, si sa incercam noi sa schimbam , NU sa furam si noi.
Sistem-ul din romania creiaza viata, o modifica, o schimba, o modeleaza cum vrea ea, dintr-un om simplu ajunge hoţ, dintr-un hoţ ajunge om simplu.
Cum zicea-m intr-un topic am trecut prin viata, am furat si eu la randul meu (doar ca am furat pentru ca in acel moment, in acea clipa asa a trebuit sa fie, nu am avut incotro) la scoala, Iar justitia, Batai prin curtea scoli, fara sa inveti nimic, profesori care apleaca capul la orice suta de euro (mai sunt si oameni de treaba)
Ce sa ne plangem ? schimba-m noi daca putem, daca nu traim, incerca-m sa traim cum putem intr-o ţară care e deja cu un picior in groapa cum s-ar zice, Rau am fost rau vom fi... mai bine nu poate fi.
|
|
 |
|
 |
|
gheorghe
|
Subiectul mesajului: Re: Lacomia, problema romanilor?! Scris: Vin Iul 10, 2009 6:10 am |
|
 |
| Putin frustrat |
|
|
Doamne, in ce hal poti sa scrii! este incredibil!
Tu ai invatat unde se pune cratima, care este rolul ei? Nu cred! Ma minunez la fiecare pas ce poti scrie. Sa comentez ceea ce ai vrut sa zici... n-are rost!
|
|
 |
|
 |
|
Marar Verde
|
Subiectul mesajului: Re: Lacomia, problema romanilor?! Scris: Vin Iul 10, 2009 8:41 pm |
|
 |
| Putin frustrat |
|
"Ce tara bogata avem daca s-a putut fura atata..." - citat din Divertis Eu cred ca rdt isi personalizeaza in acest fel posturile. Fiecare din ele contine un alt tip de greseala si persevereaza in "aplicarea" ei. Aici de exemplu gasim toate cratimele date disparute in tara noastra draga de la "revulutie" si pana in zilele noastre. Gasitorului recompensa. Posibil sa fie din cauza acelori profesori care au aplecat capul si la suta de euro a ta rdt? Ce ai facut la Bac la limba romana si cat a costat? Se pare ca ai fost multumit sa furi si in acelasi timp sa fii furat. Tine-o tot asa si vei deveni un mare primar, care este. Parerea mea... hac! Incearca sa inveti si singur acolo unde scoala nu ti-a oferit nimic. Daca vrei sa schimbi ceva, atunci incepe cu tine, ca noi astia mai batrani suntem mai incapatanati si greu de convins...
_________________ Verde, proaspat si aromat... Mmmmm ce gustos !
|
|
 |
|
 |
|
Punct
|
Subiectul mesajului: Re: Lacomia, problema romanilor?! Scris: Dum Iul 12, 2009 7:13 am |
|
 |
| Putin frustrat |
|
|
Si voi sunteti frustrati de greselile lui gramaticale sau care e treaba?
|
|
 |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 9 mesaje ] |
|
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: stanleychall şi 1 vizitator |
| |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|

|
 |