|
Iarasi sunt in situatia de a cauta un loc unde sa imi relaxez seara muschiul de click, asa ca de nevoie, mai mult decat de voie, m-am uitat putin peste ofertele de inchiriere din Bucuresti. Binenteles ca o data cu varsta au aparut si pretentiile in plus: sa fie mai aproape de serviciu, sa fie zona mai linistita, apartamentul curat, mobilat, chirie mica etc.
Ce m-a surprins lasand la o parte ofertele ocazionale, gen apartament la doua camere la 200 de euro, dar numai daca dai avans pe 6 luni ca proprietarul are nevoie urgenta de bani, chiriile sunt relativ mari, avand in vedere ca ne plangem toti de criza. Adica criza, criza da omul scote bani si din piatra seaca, ca nu poate dormi sub cerul liber.
Acum stau si ma intreb, chiar asa de bine se castiga in Bucuresti? Pentru ca eu nu prea stiu lume care sa faca mii de euro lunar, iar pe aia putini de care stiu ca atat castiga nu mai stau de tare mult timp cu chirie. Varianta salvatoare am vazut ca ar fi impartitul chiriei la mai multe persoane, dar cand aud de cate 5, 6 persoane intr-un apartament de 3 camere ma apuca lesinul. Or fi ei tineri/studenti, lefteri, cu pofta de viata si aventuri, da parca iti trebuie si tie acolo un pic de spatiu personal si timp in care sa nu iti stea nimeni pe cap.
Ca sa nu mai lungim povestea, voi cei care stati in chirie in Bucuresti cat platiti, sunteti multumiti de pret, conditii?
|