|
 |
Frustratii AnonimiFrustrati din Romania intreaga, uniti-va! |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
manuela
|
Subiectul mesajului: Regele popului, Michael Jackson Scris: Vin Iun 26, 2009 11:10 am |
|
 |
| Oarecum frustrat |
|
|
Azi dimineata, cand am citit primul titlu de stire care anunta moartea celebrului cantaret, am crezut ca e vorba de o gluma sau o alta exagerare in cautarea senzationalului, din pacate tot ce a urmat a confirmat moartea lui Michael Jackson.
Binenteles ca toate ziarele si site-urile din lume vor profita din plin de acest eveniment, il vor intoarce pe toate partile, vor readuce la lumina momente mai mult sau mai putin placute din viata artistului, scandalurile, acuzatiile care i-au fost aduse, dar lasand toate astea deoparte oamenii de rand, cei care i-au ascultat muzica si care l-au apreciat, vor scoate de la naftalina amintirile legate de acest om, se vor bucura inca o data de ceea ce Jako a lasat in urma lui: muzica sa.
M-au surpins reactiile oamenilor din toata lumea, care ii deplang moartea, care isi arata respectul pentru cantaret si pentru muzica lui. Se pare ca ceea ce a creat MJ a influentat nu doar lumea muzicala, ci lumea in general. A adus o raza de speranta pentru multi si o clipa de fericire celor care au reusit sa se identifice cu mesajul transmis de muzica lui.
Tot respectul si un gand bun pentru cel care a incercat sa faca lumea un loc mai bun, R.I.P Michael Jackson
|
|
 |
|
 |
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Regele popului, Michael Jackson Scris: Sâm Iun 27, 2009 8:25 am |
|
 |
| Frustrat nou |
|
|
Din pacate presa profita de orice ocazie sa faca scandal, sunt sigur ca vor aparea stiri cu mai stiu eu ce scandaluri cu Michael Jackson. Oricum moartea lui Michael Jackson este o pierdere imensa pentru muzica, acuma avem un alt motiv sa fim frustrati.
|
|
 |
|
 |
|
Punct
|
Subiectul mesajului: Re: Regele popului, Michael Jackson Scris: Dum Iun 28, 2009 4:39 pm |
|
 |
| Putin frustrat |
|
|
Nu ca as avea ceva cu el... dar parca prea repede s-au dat uitarii procesele care le-a avut. Mai tineti minte cum si-a prezentat fiul la Londra? In jos? La balcon? Na, fiecare avem frustrarile noastre, dar nu inteleg ce la determinat sa faca asa ceva.
R.I.P - este o crima a Hollywood-ului.
|
|
 |
|
 |
|
rdt
|
Subiectul mesajului: Re: Regele popului, Michael Jackson Scris: Joi Iul 02, 2009 4:27 pm |
|
 |
| Putin frustrat |
|
|
n-am avut treaba cu el, dar nici nu o sa am vreodata, nu i-am ascultat melodile, asa ca pentru mine este la fel cum ar fi murit orice om, nu ii dau importanta pentru ca, cum zice si Punct, a avut probleme destule, defapt poti sa zici despre el ca a fost egal cu 0, un om care a construit > a distrus > a murit singur..
Am auzit si eu destule despre el, si cazul cu copilul sau, si cazul in care se zicea ca a intretinut relati sexuale cu un baiat la resedinta lui de nu stiu unde, etc... pentru mine a fost un oare care....
|
|
 |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
| |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|

|
 |